fbpx
BRIAN NIELSSON

BLIV LANGTIDSHOLDBAR

Foredrag eller workshop

Sammen med min bror, Arne Nielsson, tilbyder vi et foredrag og en workshop, hvor vi giver inspiration og værktøjer til at blive langtidsholdbar. 

 

Arne taler om den adfærd, du kan træne, når du er under pres og performer, specielt i forhold til at samarbejde og til at spille hinanden gode. Jeg giver indblik i værdien af mental restitution for at kunne holde den høje performance, få den gode energi og opnå livsglæde.

Foredrag: 

På dette foredrag vil dine medarbejdere få indsigt, motivation og værktøjer til at arbejde med efterfølgende.

Pris kr. 30.000

Varighed 60-90 minutter, ubegrænset antal deltagere.

Workshop:

På workshoppen underviser vi i både fysiske og mentale værktøjer og guider deltagerne til at lave en individuel plan for egen implementering. Lydfiler og video med værktøjer vil være tilgængelige efterfølgende.

Pris kr. 40.000

Varighed 3-4 timer, max. 30 deltagere.

Ovenstående priser er eks. moms og transport.

Du kan booke gennem YOUANDX, eller du kan kontakte mig på brian@briannielsson.com eller ringe på 2344 4744

Træning af hjernen

Arne Nielsson har arbejdet med mental træning i mere end 30 år. Og mental træning var en af de væsentligste forudsætninger for, at han blev verdensmester i kanoroning 10 gange.

Hjernen er en muskel og fungerer bedst, når den udfordres. Arne har efter sin lange sportskarriere udviklet en række principper og modeller til mental træning, som han videregiver i foredrag, workshops og coachings.

Arne vil gøre deltagerne klar til forandring og give dem modeller til at komme ud af comfort zonen og gennemgå, hvad der skal til for at skabe toppræstationer. Arne vil også fortælle om, hvordan man på et hold eller i en virksomhed kan spille hinanden gode.

De fleste mennesker kører i for højt et gear, og for længe, uden pauser, og det høje gear er blevet højere de seneste år. Hvis du implementerer intense værktøjer til restitution, såsom meditation, vil du opleve et helt andet overskud, overblik og mental styrke.

Brian Nielsson har efter mere end 20 år som iværksætter og leder udviklet nogle simple principper og værktøjer til at skabe en modpol til det høje gear.

Brian vil på en enkel måde gennemgå, hvad der sker i vores system, når vi kører i for højt gear, og hvad gevinsten er ved at veksle. Han vil komme med forslag til, hvordan deltagerne kan implementere nye værktøjer i dagligdagen.

Arne Nielsson er 10-dobbelt verdensmester og olympisk sølvvinder i kanoroning og har siden 1996 arbejdet som professionel coach og foredragsholder for primært erhvervs- og idrætsfolk. Over emnet “Viljen til sejr” har han holdt foredrag for mere end 150.000 mennesker.

Arne er flere gange blevet kåret som årets inspirator.

FØLG MED PÅ
NYHEDSBREVET