Om Brian

Jeg har erfaring fra mere end 30 år som leder og iværksætter. 

Jeg kender til den energi, der opstår af at skabe noget, og jeg elsker den. 

Jeg ved også, at både den energi og evnen til at kunne arbejde i et højt tempo er et must for de fleste ledere og ambitiøse medarbejdere i dag.

Men hjernen kan ikke holde til altid at være i det høje gear. Den lukker ned, bliver kortsynet, mister empatien, tager dårlige beslutninger og lukker i længden helt ned.

Derfor besluttede jeg mig for at undersøge, hvordan man kunne arbejde på at holde det høje tempo, som er en nødvendig del af at være højt performende, men uden at spænde ben for sig selv ved at udmatte hjerne og krop.

På baggrund af dette har jeg skabt konceptet ”100% nærværende og mentalt skarpt”; hvor jeg underviser medarbejdere og ledere i at holde deres hjerne frisk og i balance, så de både kan performere mere og få en bedre livskvalitet.

Jeg er ambitiøs og har altid haft et højt drive, men jeg er også sensitiv, så det har krævet meget at finde balance. En balance jeg har arbejdet meget med og bliver ved med at forfine.
 

I de virksomheder jeg har stiftet har kulturen og medarbejdertrivsel altid været det vigtigste for mig. Det skulle være sjovt at være med på holdet, og målet var, at hver enkelt medarbejder skulle opleve det som den bedste arbejdsplads i deres liv.

Siden 2011 har jeg arbejdet med at inspirere og træne mennesker til at blive 100% nærværende og mentalt skarpe.

I mere end 25 år har jeg været sammen med min kone, Jeanette, og nydt hendes balance, nærvær og kærlighed. Vi har 3 dejlige børn; Malou, Philippa og Jonathan.

Portræt Børsen Jeg bruger altid min morgen på at blive mentalt klar

Artikel i Berlingske “Den ukuelige iværksætter”

Artikel i Golf Life, “Når OPMÆRKSOMHED er kodeordet!” Læs mere her

IMG_3022

MILESTONES

1985-1990:  Jeg var på det danske kajak landshold samt repræsenteret Danmark ved VM 5 gange, flere danske og nordiske mesterskaber.

1990: Det var året jeg startede min første virksomhed som 21 årig, marketingbureauet O’BRIAN Marketing.

1997: Så skulle vi på nye eventyr og flyttede med min familie til Sydafrika og startede datterselskabet O’BRIAN Marketing SA sammen med en Sydafrikansk partner, Ewan Tyawa.

2000: I dette fantastiske år fik vi tvillinger, Philippa og Jonathan, derudover totalrenoverede vi vores hus i Lyngby og jeg startede  IT virksomheden HandStep.

2005: Voksede mobility virksomheden HandStep til 35 ansatte og blev Gazelle-virksomhed 5 år i træk.

2007: Tog på nyt eventyr med hele familien, vi flyttede vi til England, nærmere betegnet Henley on Thames og startede et datterselskab af HandStep.

2009: Finanskrisen satte en stopper for væksten i den ellers succesrige IT virksomhed HandStep og vi blev presset til at stoppe den børsnotering vi var i gang med og solgte virksomheden.

2009: Tog en Hatha og Astanga Yoga instruktør-uddannelse hos Rathessh Mani. Det har været fantastisk at lære af en mester som Ratheesh, der har fået det ind med ske fra fødslen. Ratheesh har levet en stor del af sit liv i Himalaya bjergene og viet sit liv til at hjælpe sine medmennesker.

2010: Inspirere mennesker til mental skarphed og øget livsglæde.