fbpx

ONLINE MEDITATIONER

Søg efter kursus
Kursus Kategorier
Kr. 69 - fri adgang i 1 år
Køb nu

Aften Meditation

20 minutters aften meditation hvor du tager afsked med dagens...

Brian
Kr. 69 - fri adgang i 1 år
Køb nu

Fokus Meditation

Kunne du tænke dig at slippe tankemylder og øge din...

Brian
Kr. 69 - fri adgang 1 år
Køb nu

Mentale Breaks

3 værktøjer til at skabe mentale breaks i din arbejdsdag...

Brian
Kr. 69 - fri adgang 1 år
Køb nu

Bodyscan 15 minutter

Din krop og dit sind finder tilbage til sit naturlige...

Brian
Kr. 69 - fri adgang i 1 år
Køb nu

Bevidstheds Meditation

Denne meditation er inspireret af Vipassana teknikken, som var en...

Brian

SKAB BALANCE MED MEDITATION

Meditation er en måde, hvorpå du kan skabe klarhed i sindet samt få mere indre ro og balance i livet. Der findes mange forskellige metoder og typer af meditation, og du kan lære at meditere på den måde, der hjælper dig bedst. 

Meditation er godt for alle, og udover at det giver en fantastisk indre ro og hjælper med at finde en god balance i livet, er der også andre og mere konkrete fordele. Meditation vil kunne hjælpe dig med at komme igennem dagen og undgå tankemylder og andre tyngende tanker. Du kan tilmed få bedre søvn, og generelt vil du kunne få mere styr på din krop og lære at læse og reagere på de signaler, som din krop sender til dig. Du vil få mere overskud i din hverdag, og du vil lære at møde dagen og dens udfordringer med gå-på-mod og oprejst pande. 

KOM UD AF GRÅZONEN

Med online meditation kan du få mere nærvær og mental robusthed i din hverdag. Du kan få hjælp til at komme ud af mørket eller gråzonen og få livsglæden tilbage. Gråzonetilstande kan være mange ting, heriblandt søvnmangel, let irritation, bekymringer og en generel følelse af udmattelse. Det er alt sammen noget, der kan bearbejdes, og som du kan komme ud over ved at lære af meditere. 

GUIDET ONLINE MEDITATION

Jeg laver flere forskellige typer online meditation, og jeg bruger det også i min coaching, hvor jeg hjælper folk med via meditation at træne fokus og arbejde med uhensigtsmæssige vaner. 

Hver morgen laver jeg online live meditation, som jeg kalder My Daily Tune. Her laver jeg guidet meditation og hjælper dig med at tune ind på dagen og blive mentalt klar på de udfordringer, du kan møde. Jeg hjælper dig til via dit åndedræt at skabe ro og visualisere din dag, som du gerne vil have, at den skal forløbe. Samtidig hjælper jeg dig til at forestille dig selv og den måde, du gerne vil være på i løbet af dagen. Mange af os påvirkes i alt for høj grad af vores omgivelser, og vi agerer for meget på baggrund af den påvirkning, vi møder udefra. Når du hver morgen visualiserer din dag og din væremåde, vil det være lettere for dig i løbet af dagen at tage kontrollen og undgå at blive styret af de udefrakommende krav og lignende, du møder. På den måde vil du blive bedre til at tage teten i din hverdag og sikre, at du lever livet på den måde, som du rent faktisk ønsker at leve. 

FÅ 2 UGERS GRATIS PRØVE PÅ MY DAILY TUNE

My Daily Tune foregår hver morgen fra 7.30 til 7.50. Det er en let form for meditation, og det kræver ikke andet end rolige omgivelser. Det vil sige, at du kan deltage i My Daily Tune meditation fra møderummet eller fra meditationspuden derhjemme. Uanset hvor du befinder dig, vil du kunne deltage og få dit daglige check ind. Du kan få 2 ugers gratis adgang til My Daily Tune meditation, så du kan følge med hver morgen og finde ud af, om det er noget for dig. 

Efter et par uger med denne lette form for meditation, oplever langt de fleste at mærke en tydelig forskel. Mange deltager for at øge fokus eller nærvær i hverdagen, og rigtig mange oplever både øget fokuseringsevne og mere nærvær efter blot få uger med My Daily Tune.