fbpx

My Daily Tune

MY DAILY TUNE

KUNNE DU TÆNKE DIG EN GLAD, KLAR OG FOKUSERET HJERNE?

Få et værktøj der gør dig 100% mentalt klar til din dag. 

 

TILMELD DIG NU – FÅ ADGANG MED DET SAMME

 

Vær med “Online Live” alle hverdage på min morgen meditation, hvor jeg tuner dig ind på din dag, så du møder den fokuseret, nærværende og mentalt klar.

 

Du behøver ikke have mediteret før, for at være med, det havde de fleste andre heller ikke, da de startede. 

 

LIVE: ALLE HVERDAGE KL. 7.30

REPLAY: NÅR DET PASSER DIG


Du kan være med på morgenholdet “Live” kl. 7.30, eller du kan være på “Replay” når det passer i din kalender.

 

Hvis du før har prøvet at gøre meditation til en fast vane uden held, vil du opleve, at det er meget lettere, når man mødes online og meditere sammen i en gruppe.

PRIMÆRT UDBYTTE

 • Bliv nærværende & mentalt skarp – hver dag.
 • Du træner din evne til at blive mere fokuseret.
 • Du vil opleve en øget livsglæde og mere energi.

My Daily Tune – 1 måned  for kr. 49 (Spar 45%)

Dette tilbud gælder kun en gang – du kan betale med MobilePay. 

My Daily Tune – 2 uger gratis

Derefter kr. 89 pr. md. Ingen binding, du kan til enhver tid annullerer. 

I månedsabonnement er det ikke muligt at bruge MobilePay.

Sådan foregår det:

 • Det er online – Så du kan deltage fra din stue, fra kontoret eller møderummet.
 • Du kan være med på morgenholdet “Live” kl. 7.30 eller du kan være på “Replay” når det passer i din kalender.
 • Det er hver dag fra mandag til fredag.

Det får du:

 • Fri adgang til My Daily Tune alle hverdage både live og på replay.
 • Du bliver en del af et fællesskab med andre der udvikler sig med meditation, og værdien af de indsigter de gør. 
 • En gratis video med 5 gode råd til din meditation.
 • En gratis video der omhandler hvorfor meditation virker og hvad videnskaben siger.
 • Altid mulighed for at skrive til mig med spørgsmål til din meditation.

Trin for trin – så enkelt er det:

 1. Tilmeld dig My Daily Tune på månedsbasis til kr. 89 eller en 3 måneders periode til kr. 225.
 2. Du modtager en mail med login og har med det samme adgang til My Daily Tune Live + Replay.
 3. Når du logger ind i mit univers kan du opsætte din egen profil med billede og se de andre medlemmer.
 4. Du kan med det samme bruge en af meditationerne på Replay og være med Live næste hverdags morgen kl. 7.30.

VIL DU VIDE MERE?

FAQ – har du nogle spørgsmål?

Er det pengene værd? Overvej hvor meget det egentlig vil være værd for dig at få et værktøj der kan skabe ro, fokus og mere nærvær i dit liv.

Annullering af abonnement: Hvad hvis jeg tilmelder mig månedsabonnement er det så svært at annullerer? Nej, ved tilmelding modtager du en ordrebekræftelse med dine abonnementsoplysninger. I den ordrebekræftelse står dato for hvornår din prøveperiode er udløbet, samt link til hvordan du kan ændre eller opsige dit abonnement.

Jeg er i tvivl om jeg skal vælge et månedsabonnement eller 1 måned med engangsbetaling. Vi tilbyder 2 muligheder fordi MobilePay ikke understøtter månedsabonnement. Der er mange, der ikke orker, at indtaste kreditkort og nemid. Så derfor en let mulighed med adgang i 1 måned og engangsbetaling. Der er også nogle der er bange for, at det er svært at annullere et månedsabonnement, men det har vi gjort nemt. Med månedsabonnement får du 2 ugers gratis prøve, som til enhver tid kan annulleres.

Jeg har ikke prøvet at meditere før? Det behøver du heller ikke, og bare rolig meditation er en kærlig form for afslapning, hvor det vigtigste er ikke at gøre noget, men blot være tilstede i din egen stilhed. Du lære dig selv bedre at kende i din stilhed.

Jeg er ikke særlig god til teknik – hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det? Hvis du blot har internet og en computer, telefon eller en ipad, så kan du være med. Hvis der er noget der driller skal du bare kontakte os, vi er klar til at hjælpe. 

Jeg har svært ved at finde tid og ro i min dagligdag, hvordan skal jeg dog få det til at hænge sammen? Du kan se alle meditationer på Replay når det passer dig.

Hvordan ved jeg om det er noget for mig? Den bedste måde at finde ud af det, er at prøve det, og mærke om det gør en forskel for dig. 

Hvad nu hvis jeg føler jeg ikke kan finde ud af det? Du er altid velkommen til at skrive til os.

Jeg har faktisk prøvet meditation før og det virkede ikke for mig? Den største grund til at meditation ikke virker er, hvis man prøver for meget. Jeg har mediteret i mere end 30 år og undervist mange hundrede mennesker, så jeg er meget opmærksom på den modstand man kan skabe for sig selv. Jeg er klar til at besvare spørgsmål og guide dig igennem. 

Jeg plejer bedre at kunne lide at være fysisk sammen med andre i grupper – giver det overhovedet mening at meditere ONLINE? Jeg var selv skeptisk for online, meditation inden jeg startede, men efter jeg i mere end halvandet år har guidet meditation hver morgen online har jeg fået respekt for den energi der opstår. 

Hvis du har andre spørgsmål så skriv gerne til mig eller hvis du har support spørgsmål så skriv gerne til support@briannielsson.com så er vi flere der kan hjælpe dig.

HVAD SKER DER I MY DAILY TUNE?

Meditationen starter med fokus på dybe åndedræt, for at skabe ro i din krop og dit sind. Du lærer på denne måde at bruge opmærksomhed på åndedrættet, til at øge din fokuseringsevne. 

Efter de dybe åndedræt bliver du guidet til at flytte opmærksomheden til bunden af kroppen, hvilket giver en god fornemmelse af at være grounded, og lettere at mærke fred og stilhed i krop og sind. 

STIL SKARPT

Derefter stiller du skarpt på at have fokus på det punkt under næsen, hvor du mærker dit åndedræt berøre. Denne tuning gør din opmærksomhed og dit fokus skarpt. 

Vi slutter med at tune ind på din dag, du visualiserer den tilstand du ønsker at møde dig dag med. Ved at lave denne visualisering dagligt, eller ofte, vil du opleve en ændring af dine dybeste mønstre og dit livssyn.

ANBEFALINGER:

Hvis du er med på My Daily Tune fra et sted hvor der er støj omkring dig, vil jeg anbefale du tage høretelefoner på.

HVORFOR MEDITERE?

 • Vores hjerne består af ca. 100 milliarder nerveceller, også kaldet neuroner. Når du mediterer, træner du forbindelserne i disse neuroner, så hver gang, du træner fokuseret opmærksomhed, skaber flere af denne slags forbindelser.
 • Når du er presset frigives hormonet kortisol i vores hjerne. Det bevirker, at du føler dig tidspresset og ikke tænker i helheder. Du mangler din kreativitet og evne til at tænke ud af boksen. – Og det kan let blive en snebold, der vokser sig større og større.
 • Meditation reducerer hormonet kortisol og træner samtidig din evne til at være fokuseret.
 • Meditation øger også empati og evnen til at skabe tillid.
 • Ved at træne i at holde din opmærksomhed på åndedrættet, styrker du de mønstre i hjernen, der gør, at du kan fastholde din opmærksomhed.
 • Jo bedre du er til at fastholde din opmærksomhed på det, du ønsker, jo mere er du i førersædet af dit liv.