fbpx
BRIAN NIELSSON

LÆR DIT TEAM
AT PERFORME UNDER PRES

Lad ikke stress og travlhed spænde ben for jeres resultater, og ej heller for livsglæde og balance!

På forløbet ”Lær dit team at performe under pres” vil du og dit team igennem en 4-ugers periode lære, hvordan I kan håndtere stress og holde jeres hjerner skarpe og fokuserede – også når der er ekstra travlt. 

At veksle mellem det høje og lave gear.

De fleste af os præsterer bedst under pres, men ikke når presset bliver konstant. I sportens verden er den rette restitution afgørende for at skabe topresultater, men det glemmer vi ofte i hverdagen.

Det er, som om vi i erhvervslivet tror, vi kan blive ved med at være geniale, selvom vi arbejder 10 timer om dagen og undlader vores pauser. Men det går ikke i længden. I hvert fald ikke uden teknikker til ind imellem at give hjernen den ro, den har behov for.

I løbet af 4 uger vil I blive undervist i meditation, åndedræt, fysiske og mentale øvelser. I vil få afprøvet, hvilke værktøjer der passer til jer, og hvordan de kan blive implementeret i jeres dagligdag.

Se alle de meditationer og værktøjer i får adgang til.

At træne dig selv i fokuseret opmærksomhed.

Mange mennesker oplever, at deres tanker styrer dem, og de ikke kan holde det fokus, de ønsker.

Det har været et stigende problem i flere år, og kan ende med stress. Ifølge WHO bliver stress den største årsag til sygdom i 2020.

Da IT virksomheden Intel besluttede at igangsætte et globalt mindfulness program, var det baseret på følgende statement: “There’s No Price Tag on a Clear Mind”.

Vores hjerne består af ca. 100 milliarder nerveceller, også kaldet neuroner. Med meditation kan du træne forbindelserne i disse neuroner, og dermed styrke din evne til at fokusere.

DET SKAL VI OGSÅ ARBEJDE MED:

På forløbet vil du blive bekendt med flere forskellige teknikker og værktøjer, således at du kan afprøve og teste effekten og værdien af dem og vurdere, hvilke af dem, der passer bedst til dig. 

Vi arbejder desuden med implementering af nye vaner i dagligdagen. Derfor afsluttes forløbet med en udarbejdelse af en personlig plan for fremover at kunne top-præstere i balance med sit liv.

JERES UDBYTTE AF FORLØBET:

 1. I vil opleve, at I bliver mere nærværende og mentalt skarpe. I vil blive mere handlekraftige; også når I er under tidspres. Desuden vil I blive mindre forstyrrede af jeres omgivelser og bedre til at fokusere.
 2. I vil opbygge evnen til at bruge intuition og kreativitet, når I udvikler og problemløser.
 3. I vil opbygge empati, øget medfølelse og øget evne til at forstå kollegaer og medmennesker, og dermed en øget evne til samarbejde. 

FORLØBET ER FOR TEAMS, DER …

 • erkender, at snak om stress og tidspres er en udfordring, og er klar til en ny tilgang til stresshåndtering. En tilgang, der skaber balance med fokus på arbejdsglæde og resultater
 • gerne vil skabe ekstraordinære resultater og er villige til at implementere nye arbejdsmetoder for at nå i mål
 • har modet til at gå nye veje for at skabe et langtidsholdbart high-performance team
 • gerne vil have konkrete værktøjer til at øge både arbejdsglæden og resultaterne

SÅDAN GØR VI:

 • Vi mødes 2 timer om ugen i 4 uger (enten eksternt eller i virksomheden)
 • Hver session er en kombination af indlæg og øvelser.
 • Hver deltager vil få adgang til meditations lydfiler mv. under og efter forløbet.
 • Prisen for forløbet er kr. 28.000,- + moms.
 • Max 25 deltagere per team.
 • Tidspunkter planlægges fleksibelt i forhold til hver enkelt virksomhed.

Med dette forløb får I den viden og de værktøjer, der er nødvendige for at performe optimalt – uden at sætte hverken helbred eller resultater på spil

FØLG MED PÅ
NYHEDSBREVET

COACHING | FOREDRAG | WORKSHOPS | ONLINE TRÆNING

COACHING  FOREDRAG  WORKSHOPS ONLINE TRÆNING