Quiz 1 of 1

Min nuværende tilstandsbeskrivelse

Brian Nielsson 27. februar 2021

Hej og velkommen til dit mentale Kompas

Vores balance er kommet helt ud af balance. Vi har de seneste årtier konstant øget tempoet og presset på os selv og hinanden. Resultatet er ubalance som fører til sygdomme og skavanker, både mentalt og fysisk. Men det at arbejde hårdt og have travlt behøver ikke resultere i at man bliver stresset. Vi skal ”bare” finde vores egen balance mellem det høje tempo og det lave gear. Og det kan du bruge denne værktøjskasse til.

Mit Mentale Kompas er en kombination af værktøjer og guidelines til at bygge din egen værktøjskasse. En rejse hvor du hvor du bliver bevidst om de vaner du allerede bruger til at skabe balance, og kombinere dem med nye værktøjer.

Det er min klare overbevisning, at vi alle er forskellige i forhold til hvordan vi skaber vores balance eller ønskede tilstand. Derfor er Mit Mentale Kompas ikke udviklet som et forløb med en fast planlagt rute, men en rejse hvor du implementerer nye vaner til en ny livsstil.

Hvad er værdien af at arbejde med Dit Mentale Kompas?

Min erfaring er at når vi er presset, glemmer vi alt det vi har lært, alt sund fornuft og går tilbage til gammel adfærd. Vi ser alt negativt og tror 100% at vi ser det rigtige billede. Så hvis du har et dokument, hvor du har samlet dine egne erfaringer med hvad du skal gøre for at komme tilbage i balance, vil du have tillid og flytte dig hurtigere tilbage i balance.

Vores underbevidsthed er så meget stærkere end vores bevidsthed, det er grunden til at vi falder tilbage til gammel adfærd når vi er presset, selvom vi med vores sunde fornuft kan se værdien af at ændre.