fbpx

My Daily Tune

Daglig Live Meditation – My Daily Tune

  • Som noget helt unikt kan du deltage i en daglig Live Meditation.
  • Du kan enten være med Live kl. 7.30 (morgenholdet) eller du kan se den på Replay når det passer dig.
  • Det er online – Så du kan deltage fra din stue, fra kontoret eller møderummet.
  • Det er hver dag fra mandag til fredag.
  • Det er ikke ligesom Zoom hvor andre kan se dig, så du kan roligt deltage i nattøj🌞.

MY Daily Tune er udviklet med baggrund i mine erfaringer som leder og iværksætter af 2 gazelle virksomheder samt mere end 20 års erfaring med meditation og coaching. 

My Daily Tune er udviklet til at ændre vaner og dybe mønstre.

Det sværeste ved udvikling er at ændre vaner. Vi er som mennesker mest komfortable ved at gøre det vi plejer. Grunden er at over 80% af vores daglige adfærd er styret af vores underbevidsthed.

Underbevidstheden er flere tusinde gange stærkere end vores bevidsthed, det er derfor du ofte oplever at det er svært at ændre vaner selvom du med din bevidsthed og sunde fornuft kan se værdien.

Videnskaben har fundet frem til at den letteste måde at ændre vaner på, er ved at ændre underbevidstheden. Det kan du gøre ved kontinuerlig påvirkning, helst daglig.

Derfor er My Daily Tune en væsentlig del af din rejse og din sikkerhed for implementering af de nye vaner du gerne vil have i dit liv.

My Daily Tune er en Live Morgen meditation jeg guider hver morgen fra mit anneks i Hornbæk eller hvor end jeg er. Så du både på Live og på Replay mærker dagens energi og det bliver så nærværende som muligt, når du sidder på dit kontor, i din stue eller et andet sted.

En meditation hvor jeg guider dig til at starte dagen, med at skabe ro og fokus og slutter med, at du visualiserer dig selv nyde dagen, og tuner dig ind på at være nærværende, fokuseret og mental skarp.

Ved at gøre det hver dag eller nogle gange om ugen, mærker du over tid, at det bliver lettere, men også, at du skaber en dybere forandring. En indre ro der bliver lettere at få kontakt til, du bliver bedre til at holde fokus, og opbygger et mere positivt livssyn.