købsside My Daily Tune

My Daily Tune

20 MINUTTER DER TUNER DIG IND PÅ AT MØDE DAGEN MED ET ÅBENT, FOKUSERET OG NÆRVÆRENDE SIND.

Daglig mental træning af din evne til at fokusere og blive mindre forstyrret af tanker, bekymringer og af dine omgivelser. 

Du kan deltage fra din bil, toget, møderummet eller din meditationspude.

Mandag til fredag kl 7.30-7.50

Pris kr. 89 pr. måned eller kr. 890 pr. år 

VIL DU VIDE MERE?

 

Primært udbytte

Bliv nærværende & mentalt skarp – hver dag

Mere fokuseret i løbet af dagen

Øget livsglæde og mere energi 

Manifester nye overbevisninger 

 

HVAD SKER DER I MY DAILY TUNE?

Meditationen starter med fokus på dybe åndedræt for at skabe ro i din krop og dit sind. Det er samtidig den bedste måde at starte en tuning af din opmærksomhed. Efter den første tuning fokuserer du på grounding, fred og stilhed  i dit fundament. Derefter en yderligere tuning af din opmærksomhed idet du bliver guided til at have fokus på en lille punkt under næsen. Denne tuning gør din opmærksomhed skarp. 

Vi slutter med at stille skarpt på din dag, en visualisering af den tilstand du ønsker at møde dig dag. Når du begynder en daglig tuning på det du ønsker skal fylde i dit liv, begynder det at blive en vane og et nyt mønster.

ANBEFALINGER:

Hvis du er med på meditationen fra et sted hvor der er støj omkring dig, vil jeg anbefale du tage høretelefoner på.

For de fleste af os er det vigtigt at kunne se værdien af det vi bruger tid på for at prioritere det. Jeg vil derfor anbefale dig at være bevidst om hvordan du har det de dage du er med til My Daily Tune. Er du mere fokuseret i løbet af dagen?, har du lettere ved at være grounded? er du mere til stede i de ting du gør?

Jeg vil også anbefale dig at evaluere efter du har været med i 4 uger. Hvis du har været med minimum 2-3 gange om ugen mærker du måske en dybere forandring. Vær bevidst om det og skriv det ned, det vil hjælpe dig de gange du bliver i tvivl om du skal bruge tiden. Vi er som mennesker så hurtige til at glemme hvor vi var, så bevidsthed om din forandring er vigtigt for din tillid til at bruge tiden.