fbpx

Meditations Univers & My Daily Tune

Velkommen til et Meditations Univers med værktøjer til dig, der gerne vil præstere i dagligdagen, men ikke gå på kompromis med din mentale balance.

Hvilken forskel vil du opleve?

  • Du øger din evne til at blive mere fokuseret og slippe tankemylder.
  • Du vil opleve en bedre søvn, øget livsglæde og mere energi.
  • Mentale værktøjer der holder stress fra døren og øger din evne til at være nærværende & mentalt skarp – hver dag.

Videnskaben har bevist at meditation reducerer stress og øger vores overblik, kreativitet, beslutningskraft og empati.

Meditations Univers

Fælles Meditations Univers hvor du kan udveksle erfaringer om din meditation sammen med mere end 100 medlemmer fra hele Danmark. 

🙏 Du får inspirationsvideoer med indsigter og facts om meditation.

🙏 3 Gratis meditationer

🙏 De 5 Tibetanere i den version der er set af mere 370.000 mennesker på YouTube, men her i en udgave uden reklamer.

My Daily Tune

Som medlem af My Daily Tune har du selvfølgelig også adgang til det fælles Meditations Univers og alle inspirationsvideoer.

+

🙏 Min Daglig 20 minutters Live Meditation, My Daily Tune hvor du kan møde ind online fra dit soveværelse eller kontor, i nattøj eller jakkesæt.

🙏 Du kan være med på morgenholdet Live kl. 7.30 og deltage i den fælles morgen-chat. Eller du kan gå på Replay når det passer ind i din dag.

🙏 My Daily Tune har også et arkiv med mere end 80 meditationer inddelt i temaer.

🙏 Derudover får du en hel palette af specialudviklede meditationer til din arbejdsdag og hverdag. Meditationer til fokus, mentale breaks, bedre søvn, indre ro, skabe ideér, slip bekymringer, mødeforberedelse mv. Se alle meditationer her

MY Daily Tune er udviklet med baggrund i mine erfaringer som leder og iværksætter af 2 gazelle virksomheder samt mere end 20 års erfaring med meditation og coaching.

My Daily Tune er udviklet til at ændre vaner og dybe mønstre.

Det sværeste ved udvikling er at ændre vaner. Vi er som mennesker mest komfortable ved at gøre det vi plejer. Grunden er at over 80% af vores daglige adfærd er styret af vores underbevidsthed.

Underbevidstheden er flere tusinde gange stærkere end vores bevidsthed, det er derfor du ofte oplever at det er svært at ændre vaner selvom du med din bevidsthed og sunde fornuft kan se værdien.

Videnskaben har fundet frem til at den letteste måde at ændre vaner på, er ved at ændre underbevidstheden. Det kan du gøre ved kontinuerlig påvirkning, helst daglig.

Derfor er My Daily Tune en væsentlig del af din rejse og din sikkerhed for implementering af de nye vaner du gerne vil have i dit liv.

My Daily Tune er en Live Morgen meditation jeg guider hver morgen fra mit anneks i Hornbæk eller hvor end jeg er. Så du både på Live og på Replay mærker dagens energi og det bliver så nærværende som muligt, når du sidder på dit kontor, i din stue eller et andet sted.

En meditation hvor jeg guider dig til at starte dagen, med at skabe ro og fokus og slutter med, at du visualiserer dig selv nyde dagen, og tuner dig ind på at være nærværende, fokuseret og mental skarp.

Ved at gøre det hver dag eller nogle gange om ugen, mærker du over tid, at det bliver lettere, men også, at du skaber en dybere forandring. En indre ro der bliver lettere at få kontakt til, du bliver bedre til at holde fokus, og opbygger et mere positivt livssyn. 

Hvorfor meditere?

Vores hjerne består af ca. 100 milliarder nerveceller, også kaldet neuroner.

Når du mediterer, træner du forbindelserne i disse neuroner, så hver gang, du træner fokuseret opmærksomhed, skaber flere af denne slags forbindelser.

Når du er presset frigives hormonet kortisol i vores hjerne. Det bevirker, at du føler dig tidspresset og ikke tænker i helheder.

Du mangler din kreativitet og evne til at tænke ud af boksen. – Og det kan let blive en snebold, der vokser sig større og større.

Meditation reducerer hormonet kortisol og træner samtidig din evne til at være fokuseret.

Meditation øger også empati og evnen til at skabe tillid.

Ved at træne i at holde din opmærksomhed på åndedrættet, styrker du de mønstre i hjernen, der gør, at du kan fastholde din opmærksomhed.

Jo bedre du er til at fastholde din opmærksomhed på det, du ønsker, jo mere er du i førersædet af dit liv.

VIL DU VIDE MERE?

FAQ – har du nogle spørgsmål?

Er det pengene værd? Overvej hvor meget det egentlig vil være værd for dig at få et værktøj der kan skabe ro, fokus og mere nærvær i dit liv.

Annullering af abonnement: Hvad hvis jeg tilmelder mig månedsabonnement er det så svært at annullerer? Nej, ved tilmelding modtager du en ordrebekræftelse med dine abonnementsoplysninger. I den ordrebekræftelse står dato for hvornår din prøveperiode er udløbet, samt link til hvordan du kan ændre eller opsige dit abonnement. Der er også et link nederst på denne side med link til udmelding.

Jeg har ikke prøvet at meditere før? Det behøver du heller ikke, og bare rolig meditation er en kærlig form for afslapning, hvor det vigtigste er ikke at gøre noget, men blot være tilstede i din egen stilhed. Du lære dig selv bedre at kende i din stilhed.

Jeg er ikke særlig god til teknik – hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det? Hvis du blot har internet og en computer, telefon eller en ipad, så kan du være med. Hvis der er noget der driller skal du bare kontakte os, vi er klar til at hjælpe.

Jeg har svært ved at finde tid og ro i min dagligdag, hvordan skal jeg dog få det til at hænge sammen? Du kan se alle meditationer på Replay når det passer dig.

Hvordan ved jeg om det er noget for mig? Den bedste måde at finde ud af det, er at prøve det, og mærke om det gør en forskel for dig.

Hvad nu hvis jeg føler jeg ikke kan finde ud af det? Du er altid velkommen til at skrive til os.

Jeg har faktisk prøvet meditation før og det virkede ikke for mig? Den største grund til at meditation ikke virker er, hvis man prøver for meget. Jeg har mediteret i mere end 30 år og undervist mange hundrede mennesker, så jeg er meget opmærksom på den modstand man kan skabe for sig selv. Jeg er klar til at besvare spørgsmål og guide dig igennem.

Jeg plejer bedre at kunne lide at være fysisk sammen med andre i grupper – giver det overhovedet mening at meditere ONLINE? Jeg var selv skeptisk for online, meditation inden jeg startede, men efter jeg i mere end halvandet år har guidet meditation hver morgen online har jeg fået respekt for den energi der opstår.

Hvis du har andre spørgsmål så skriv gerne til mig eller hvis du har support spørgsmål så skriv gerne til info@briannielsson.com så er vi flere der kan hjælpe dig.