fbpx
BRIAN NIELSSON

DE 5 TIBETANERE

⏳ 17 minutter - 21 gentagelser

Denne version af De 5 Tibetanere med 21 gentagelser er optaget  i Fiskebackskil som ligger i den svenske skærgård 100 km nord for Gøteborg på en brofast ø.

Vi har igen fået lov til at bruge Deva Premal’s musik “Chidananda” fra albummet “Love is Space”.

De 5 Tibetanere er udviklet af Tibetanske munke for næsten 3.000 år siden, og alligevel passer de som fod i hose til vores liv i dag.

Det gør de fordi de styrker og smidiggøre hele kroppen samtidig med, at de beroliger vores nervesystem og vi har et aktivt åndedræt hele vejen igennem. 

Primært udbytte

  • Bedre søvn.
  • Du finder tilbage til dit naturlige niveau for hvile/afslapning.
  • Du får brugt dit åndedræt dybt hvilket er godt for din fordøjelse.
  • Du vil lette muskelspændinger.
  • Du bliver mere bevidst om din krop og dens signaler.

Om de 5 Tibetanere

Hvis du udfører tibetanerne med et dybt fokuserede åndedræt, får du yderligere gevinst. Du får iltet alle dine celler, du får trukket vejret helt ned i maven, og du vil mærke forskel på din fordøjelse og din energi.

De 5 tibetanerne er oplagt til at lære, at veksle mellem det høje og lave gear. En svær disciplin for de fleste mennesker i det samfund vi lever i, hvor mange føler sig styrede af krav fra omgivelserne.

Ved at slappe fuldstændig af mellem hver tibetaner med et roligt åndedræt, programmerer du din krop og dit sind til at det er dig der er i kontrol, og ikke omgivelserne.