Lektion 1 of 6
In Progress

1. – 3 skridt til at komme i gang – Kom godt igang

Brian Nielsson 8. april 2021

Mit Mentale Kompas består af 3 afsnit

1. Skab afklaring
Du skal starte med at skabe afklaring ved at beskrive din nuværende tilstand + dine ønsker til forandring. Denne bevidsthed er afgørende for dine næste skridt. Du bliver guidet igennem det skridt for skridt.

2. Dine indsatser
Et grundelement i Mit Mentale Kompas er Din Mentale Værktøjskasse. En værktøjskasse med aktiviteter og vaner du benytter i dag og som du ved virker, kombineret med nye vaner og værktøjer som du tilvælger for at opnå dine ønskede forandringer.

Du vil i afsnit 2 blive guidet til at opsætte en plan med de vaner og værktøjer der skal føre dig frem til de forandringer du ønsker at skabe.

3. Implementering
Det sværeste ved udvikling er at ændre vaner. Vi er som mennesker mest komfortable ved at gøre det vi plejer. Grunden er at over 80% af vores daglige adfærd er styret af vores underbevidsthed.

Underbevidstheden er flere tusinde gange stærkere end vores bevidsthed, det er derfor du ofte oplever det er svært at ændre vaner, selvom du med din bevidsthed og sunde fornuft kan se værdien.

Videnskaben har fundet frem til, at den letteste måde at ændre vaner på, er ved at ændre underbevidstheden. Det kan du gøre ved kontinuerlig påvirkning af underbevidstheden, helst daglig.

Det bruger du My Daily Tune til, MDT er derfor en væsentlig del af din rejse og din sikkerhed for implementering af de nye vaner du gerne vil have i dit liv.

I dette afsnit skal du skrive en kort sætning, med den forandring du gerne vil skabe. En sætning der viser dig vejen, viser dig den ønskede forandring. Denne sætning gentager du dagligt for dig selv som afslutning i My Daily Tune.

Gå til afsnit 1 og start med at beskrive din nuværende tilstand.