Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Briannielsson.com

Handelsbetingelser, rettigheder og afbudspolitik.

Produkter og tjenester udbydes af:

Nielsson Business Development v/ Brian Nielsson (nedenfor forkortet til BRIANNIELSSON.COM)

CVR:21855987

Kontakt os på: admin@briannielsson.com Mobil: +45 23 444 744

Generelt:Briannielsson.com stiller et abonnement baseret online tjeneste til rådighed på www.briannielsson.com. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Briannielsson.com.

Betaling: Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) Der er naturligvis ingen betalings gebyr. Betaling for abonnementet sker forud hver måned. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Briannielsson.com modtager online betaling med; Dankort, Visa/Dankort og Visakort.

Alle beløb på hjemmesiden er inkl. Moms. Briannielsson.com benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger SSL-protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

BRIANNIELSSON.COM’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

Levering: Digitale produkter leveres kort efter købet via e-mail, hvor du får adgang til et lukket forum. Brugeren for adgang til Briannielsson.com og registrere en brugerkonto på portalen. Ved kurser med specifik startdato, sker leveringen på den aftalte dato.

Kvittering samt produkt tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet.

Online produkter: Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Briannielsson.com og en fysisk person (herefter ”Brugeren”) vedrørende tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre, kan indgå en aftale med Briannielsson.com vedrørende tjenesten.

Rettigheder: Alle rettigheder til uddannelse, trykt som digitalt materiale, tilhører Briannielsson.com. Ved køb opnås brugsret til det købte materiale/produkt. Det købte materiale/produkt er personligt og må ikke bruges til andre formål. Specifikt må materialet/produktet ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med Briannielsson.com. Brugsretten til det købte materiale/produkt er altid personlig og kan ikke overdrages eller bruges i virksomhed eller offentligt uden indgået aftale med Brian Nielsson

Returret: Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes retur ret.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

AbonnementsvilkårFølgende er gældende; Abonnementsprisen er som oplyst på produktsiden, der bliver automatisk trukket for hver abonnementsperiode på det oplyste betalingskort. Kvittering for betalingen tilsendes automatisk pr e-mail. Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnement tilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Opsigelse af abonnement: Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Dog skal allerede udsendte fakturaer stadig betales. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til admin@briannielsson.com, eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet.

Tilmeldingen til vores uddannelser og kursusdage er bindende. Afmelder du din deltagelse, kan du:

  • Sende en anden person, som vil have udbytte af deltagelse

Såfremt Brian Nielssons materiale/produkter eller navn anvendes i strid med ovenstående, tilfaldes erstatningsansvar efter dansk rets almindeliges regler, ligesom eventuel uberettiget anvendelse søges imødegået ved nedlæggelse af fogedforbud.

Klagemuligheder: Ved klage skal vores e-mailadresse angives: admin@briannielsson.com samt hjemmesiden du har købt varen på. En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for klageløsning. Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform. ec.europa.eu

Ændring af kreditkort ved abonnementsbetaling: Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte og registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.  Ønsker du at ændre/forny dit kreditkortnummer til abonnementet, gøres dette ved at klikke på det link, der fremgår på din digitale faktura.

Brugeren skal opbevare Login oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login oplysninger, skal Brugeren omgående underrette Briannielsson.com samt ændre sit password.

Tilpasninger og ændringer: Briannielsson.com forbeholder sig retten til at ændre gebyr og andre betingelser for Tjenesten. Ændringer skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder de det samme uden opsigelsesret for Brugerne.

Privatlivspolitik og Persondataforordring

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Brian Nielsson. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Det er IKKE tilladt at dele produktet med andre.

HER