• Nogle af mine indsigter indtil nu.

 • Mette Fabel

  Medlem
  20. februar 2021 at 21:46

  Jeg lærer så meget og oplever en stor indre ro ved at følge Brian´s meditationer hver dag.

  Jeg er helt tryg i hele meditationen og min sjæl længes efter den blidhed og ro, som jeg oplever i alle meditationerne.
  For mig er det blevet et helligt rum, et sted, som jeg glæder mig til at vågne op og møde hver morgen.

  Nogle dage har jeg brug for dybere meditationer, og da bruger jeg de udvidede meditationer på replay. Det er godt, men sværere, at øve mig i at beherske guidningen selv også. Nogle gange mediterer jeg selv videre efter My daily tune, især hvis jeg har fået god kontakt til eks. hjertet eller andet, jeg gerne vil mødes med i mig selv.

  Den måde meditationerne er bygget op på, lærer mig så meget. Jeg har fået bedre kontakt til rodchakraet, fået fat i kærligheden i hjertet, lært at slippe til den blide energi, og ikke mindst træner jeg i at holde fokus, når forstyrrelserne kommer. Jeg oplever det enormt rart at befinde mig i roen i bunden af kroppen og først var det svært at skulle derfra og åbne op til verden igen – men nu har jeg lært, det at trække energien op og dele den ud til verden, det er jo det smukke ved livet. Indefra og ud. Det er smukt.

  Også det med at vi visualiserer det vi ønsker os at være – det er så godt, men også svært – jeg oplever store indsigter takket være den virksomme guidning.

  Brian´s blide, kloge meditationer går lige i hjertet på mig, og jeg er meget taknemlig for at have muligheden for at være med her og udvikle mig i at øge livsglæden og roen.

  Namaste

 • Brian Nielsson

  Administrator
  25. februar 2021 at 16:08

  Kære Mette

  Tak for din deling, rigtig god inspiration og dejligt at se den udvikling det giver dig🙏

Log in to reply.

Original Post
0 of 0 posts June 2018
Now