fbpx

FAQ Mit Meditations Univers

 1. Jeg har svært ved at finde tid og ro i min dagligdag, hvordan skal jeg dog få det til at hænge sammen? 
  S1. Min oplevelse er at når vi er presset oplever vi at vi ikke har tid. Hvor imod når vi er i ro har vi nok tid. Selvom mængden af opgaver er den samme. Så jeg vil anbefale dig at vælge en periode på 2 uger hvor du prioritere at skabe ro ved at meditere. Og i den periode mærker efter. 
 2. Hvordan ved jeg om det er noget for mig?
  S2.Den bedste måde at finde ud af det, er at prøve det i en periode på 2-4 uger, og mærke om det gør en forskel for dig.
 3. Hvad nu, hvis jeg føler jeg ikke kan finde ud af det? 
  S3. Du er altid velkommen til at skrive til os.
 4. Jeg har faktisk prøvet meditation før og det virkede ikke for mig? 
  S4. Den største grund til at meditation ikke virker er, hvis man prøver for meget, presser sig selv for meget. Jeg har mediteret i mere end 30 år og undervist mange hundrede mennesker, så jeg er meget opmærksom på den modstand man kan skabe for sig selv. Jeg er klar til at besvare spørgsmål og guide dig igennem.
 5. Jeg plejer bedre, at kunne lide at være fysisk sammen med andre i grupper – giver det overhovedet mening at meditere ONLINE?
  S5. Jeg var selv skeptisk for online, meditation inden jeg startede, men efter jeg i mere end halvandet år har guidet meditation hver morgen online, har jeg fået respekt for den energi der opstår.
 • Når du er på BRIANNIELSSON.COM kan du i øverste højre hjørne, rette dit login, ændre profil, se dine køb osv.
 • Her har du også adgang til Mit Meditations Univers.
 • Fra Mit Meditations Univers, kan du hurtigt navigere til My Daily Tune og gå til Dine Meditationer.
 • Hvis du har spørgsmål til din konto, så skriv gerne til info@briannielsson.com
 1.  Hvorfor skal jeg igennem en validering med Nemid når jeg køber med et kreditkort?
  S1. Pr. 31.01.2021 er der kommet en ny EU lov PSD2 der kræver validering. For at sikre svindel.

 2. Kan jeg betale med udenlandske kreditkort?
  S2. Ja, det kan du godt.

 3. Hvordan ændre jeg mit betalingskort oplysninger?  
  S3. Du går ind under konto og dine Abonnementer. Her kan du skifte betaling

 4. MobilePay ser ikke ud som det plejer?
  S4. My Daily Tune kan udelukkende fås som et abonnement. Derfor er der lidt mere data du skal udfylde til MobilePay for at opfylde deres krav.

Du kan let opdatere og ændre betalingsmetode. Følg dette link til en guide der viser dig hvordan: Hvordan ændre / opdaterer jeg betalingsmetode?

Du kan let opdatere dit profilbillede. Følg dette link til en guide der viser dig hvordan: Hvordan ændre jeg mit profilbillede?

Vi har lavet en let udmeldings guide –  se hvordan du udmelder dig, ved at følge dette link: Udmelding af My Daily Tune

Du kan modtage 2 typer af mails fra BRIANNIELSSON.COM, alle mails kommer fra info@briannielsson.com

 1. Når du bliver medlem modtager en serie af 4 introduktions mails. Derudover modtager du mails vedr. dit køb, eventuel opsigelse, inspirations mails, nyheder og tilbud. Du kan i bunden af disse mails klikke for at afmelde.
 2.  Du modtager mails fra vores grupper. Alle medlemer er automatisk medlem af gruppen, Meditations Univers. Hvis du har My Daily Tune så modtager du en mail med link til kommende dags meditation. Under din profil kan du selv vælge hvilke mails du vil modtage fra grupperne. 

Hvis du sender en mail til Info mailen, så svarer vi dig lige meget hvilken indstilling du har – det er en personlig mail. Dog skal du være OBS på at tjekke dit spamfilter.

Vi glæder os til at høre fra dig, dine ideer og tanker er vigtige for os. Bedste hilsner Jeanette & Brian

Google prøver at holde styr på spam og ikke spam, men det er ikke lige let.

1.For at undgå mails i spam tilføj info@briannielsson.com til din adressebog som en kontakt.

2.Flyt altid mails ud fra dit spamfilter ind i din indbakke og/eller højre klik på mailen og vælg at det ikke er en spam mail.

Aftenmeditation er på Google Meet og ikke på Universet. På Google Meet kan alle sige noget og vi kan have en dialog. Du kan også være helt anonym. Vi sender dig en mails med link til live event. Det er et nyt link hver gang. Hvis du ikke har modtaget link og ønsker at være med så skriv til os på info@briannielsson.com. Hvis det er lige inde vi går live så skriv inde på Universet så holder vi øje og sender dig et link. 

 1. Hvad gør jeg hvis jeg har et spørgsmål?
  S1. Du skriver til os info@briannielsson.com
 2. Kan man være med på My Daily Tune fra en mobiltelefon.
  S2. Ja det kan du godt. Du kan gå ind på BRIANNIELSSON.COM via din browser og logger ind. Der kan du både høre og se meditationerne, og du kan skrive beskeder. 
 3. Jeg er ikke særlig god til teknik – hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det? 
  S3. Hvis du blot har internet og en computer, telefon eller en ipad, så kan du være med. Hvis der er noget der driller skal du bare skrive til os.