fbpx
BRIAN NIELSSON

DE 5 TIBETANERE

⏳ 13 minutter

De 5 Tibetanere er udviklet af Tibetanske munke for næsten 3.000 år siden, og alligevel passer de som fod i hose til vores liv i dag.

Det gør de fordi de kommer hele kroppen igennem på 15-20 minutter. Specielt området omkring nakke, skuldre og lænd. De både styrker og smidiggør kroppen.

Primært udbytte

  • Bedre søvn.
  • Du finder tilbage til dit naturlige niveau for hvile/afslapning.
  • Du får brugt dit åndedræt dybt hvilket er godt for din fordøjelse.
  • Du vil lette muskelspændinger.
  • Du bliver mere bevidst om din krop og dens signaler

Musikken er “Chidananda” fra albummet “Love is Space” med Deva Premal. Jeg er ret stolt af at have fået rettighederne til at bruge dette nummer til De 5 Tibetanere. Min video har lige rundet 350.000 visninger på YouTube.

Om de 5 Tibetanere

Hvis du udfører tibetanerne med et dybt fokuserede åndedræt, får du yderligere gevinst. Du får iltet alle dine celler, du får trukket vejret helt ned i maven, og du vil mærke forskel på din fordøjelse og din energi.

De 5 tibetanerne er oplagt til at lære, at veksle mellem det høje og lave gear. En svær disciplin for de fleste mennesker i det samfund vi lever i, hvor mange føler sig styrede af krav fra omgivelserne.

Ved at slappe fuldstændig af mellem hver tibetaner med et roligt åndedræt, programmerer du din krop og dit sind til at det er dig der er i kontrol, og ikke omgivelserne.