Fokus Meditation

Brian Nielsson · 12. februar 2021

Kunne du tænke dig at slippe tankemylder og øge din evne til at fokusere? 

Hvordan styrker denne meditation dit liv

Vor hjerne består af ca. 100 milliarder nerveceller, også kaldet neuroner. Det der sker når du mediterer er, at du træner forbindelser i disse neuroner, så hver gang du træner fokuseret opmærksomhed, skaber du flere af de forbindelser og styrker din evne til at fokusere.

Det primære udbytte:

  • Du træner bevidsthed og fokuseringsevne.
  • Du øger din evne til at være i ro med både indre og ydre forstyrrelser, hvilket giver dig mere frihed i dit liv og gør det lettere at være til stede i det du gør og nyde det.
  • Du lære en teknik der kan opløse mentale mønstre som eksempelvis uro, utålmodighed, angst, bekymring, selvbebrejdelse mv.
  • Du bliver mere bevidst om din krop og dens signaler.

Når du køber Fokus Meditation følger der 2 forskellige meditationer med. De er henholdsvis 20 og 30 minutter lange.

Beskrivelse af teknikken:

Meditationen er baseret på at holde fokus på åndedrættet. Helt præcist på punktet under næsen eller ved indgangen til næsen, der hvor dit åndedræt berører ved ind og udånding.

Når du sidder stille med lukkede øjne vil du hurtigt opdage at du bliver forstyrret af tanker. I stedet for at reagerer og blive irriteret eller bebrejde dig selv skal du observere og acceptere. Og derefter stille og roligt flytte opmærksomheden tilbage til punktet under næsen. Det lyder simpelt og det er det også i teorien men i praksis kan det være udfordrende. At accepterer utallige forstyrrelser at acceptere at du ikke opdager det, eller ikke at reagerer på de tanker der dukker op. Det er ikke altid let.

Anbefalinger:

Denne meditation virker rigtig godt som en daglig meditation hvor du tuner ind på dig selv og din dag. Du tuner hjerne og sind ind til at være fokuseret og vil mærke det i din dag, men også at din evne til at holde fokus øges over tid.

Du kan lave denne meditation hjemme, på jobbet eller i toget. Hvis der er for meget støj anbefaler jeg et par høretelefoner.

Du kan både lave den om morgenen, men også som et mentalt break i løbet af dagen.

Om instruktøren

+5 har købt
Køb nu
Kr. 69 - fri adgang i 1 år

Kursus Includes

  • 1 Lektion