fbpx

Bliv guidet i denne video til at lære De 5 Tibetanere.

Primært udbytte

  • Bedre søvn.
  • Du finder tilbage til dit naturlige niveau for hvile/afslapning.
  • Du får brugt dit åndedræt dybt hvilket er godt for din fordøjelse.
  • Du vil lette muskelspændinger.
  • Du bliver mere bevidst om din krop og dens signaler.

De 5 Tibetanere er udviklet af Tibetanske munke for næsten 3.000 år siden, og alligevel passer de som fod i hose til vores liv i dag.

Det gør de fordi de kommer hele kroppen igennem på 15-20 minutter. Specielt området omkring nakke, skuldre og lænd. De både styrker og smidiggør kroppen.

Hvis du udfører tibetanerne med et dybt fokuserede åndedræt, får du yderligere gevinst. Du får iltet alle dine celler, du får trukket vejret helt ned i maven, og du vil mærke forskel på din fordøjelse og din energi.

De 5 tibetanerne er oplagt til at lære, at veksle mellem det høje og lave gear. En svær disciplin for de fleste mennesker i det samfund vi lever i, hvor mange føler sig styrede af krav fra omgivelserne.

Ved at slappe fuldstændig af mellem hver tibetaner med et roligt åndedræt, programmerer du din krop og dit sind til at det er dig der er i kontrol, og ikke omgivelserne.

Få gratis adgang til min video med De 5 Tibetanere. Det eneste du skal gøre er, at logge på min side og tilmelde dig. Du binder dig ikke til noget, men vil modtage nyheder om nye produkter og aktiviteter. Du kan til enhver tid afmelde dig.

About Instructor

Brian

8 Kurser

Not Enrolled

Kursus Includes

  • 1 Lektion